Jul 042011
 

Selamat Pagi!!!

Nampaknya hari ni dah 4 Julai 2011. Dah 4 hari contest ni melabuhkan tirainya. Dan baru hari ni aku nak umumkan senarai pemenangnya. Maaflah sebab lambat. Ada hal sikit dengan family yang sakit kena antar gi klinik dan hospital. Aku pun ada sakit-sakit gak sebelum ni. Just selesema dan batuk je. Tapi sekarang dah okay dah. Don’t Worry.



Jadi, hari ni aku nak umumkan keputusan contest Contest Menang Kamera Dan Wang Tunai Fitrihadi.com!

Pemenang pertama yang mendapat sebuah kamera Sony DSC S730 adalah;

Contest Menang Kamera Dan Wang Tunai Fitrihadi.com!
Eza Queenza!


Pemenang RM50 Adalah;

Contest Menang Kamera Dan Wang Tunai Fitrihadi.com!
Elemicious!


Dan pemenang RM30 Adalah;

Contest Menang Kamera Dan Wang Tunai Fitrihadi.com!
Dent Dento!


Dan pemenang RM10 Adalah;

Contest Menang Kamera Dan Wang Tunai Fitrihadi.com!
Fiezah Kecik!


Dan lagi pemenang RM10 adalah;

Contest Menang Kamera Dan Wang Tunai Fitrihadi.com!
Imah!


Dan lagi pemenang RM10 adalah;

Contest Menang Kamera Dan Wang Tunai Fitrihadi.com!
Nanaecrucy!


Dan lagi pemenang RM10 adalah;

Contest Menang Kamera Dan Wang Tunai Fitrihadi.com!
Ain Azmi!


Dan lagi tambahan pemenang RM10 adalah;

Contest Menang Kamera Dan Wang Tunai Fitrihadi.com!
Asni!


Disebabkan beza vote antara yang last dan yang kedua last tu tak banyak beza maka aku tambah lagi sorang pemenang sebagai penghargaan. Harap maklum. Hihi :)

Jadi, diminta pemenang kamera Sony menghantar email yang mengandungi nama, alamat dan no phone untuk urusan poslaju. Dan pemenang wang tunai boleh emailkan nombor handphone korang untuk topap, atau boleh juga bagi no akaun bank & nama bank untuk transfer duit. Hantarkan detail tu semua ke fitrihadidotcom[at]gmail[dot]com.

Tahniah kepada yang menang. Yang tak menang boleh cuba lagi di lain masa. Dan terima kasih jugak pada yang sudi join. Peace! :)
(Visited 1 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Peraduan) Menang Hingga RM40,000 dengan Shell #ShellEasyWin

Comments

  1. faizul says:

    walahhhh… semuanya wedok je ni…….

    1. FITRIHADI says:

      wedok?? pekebenda tu??

  2. akubiomed says:

    Tanniah kepada pemenang. Aiks baru perasan semuanya wanita :-)

    1. FITRIHADI says:

      eh tu yang dent dento tu lelaki ar..

  3. fiezah91 says:

    hehe.menang rm10 pun rm10 la. hehe. thanks ye

    1. FITRIHADI says:

      hihi tamau takpe.. saya ambik buat topap je :p

  4. serol says:

    tahniah2. korang memang best la dapat menang hadiah dari fit :D

  5. imah says:

    yop fitrihadi..check out ur email..

  6. nana says:

    kenapa nak anta email taklehh hukhukhukhuk~

    1. FITRIHADI says:

      takleh ke?? ermm pelik.. try lagi.. paastikan email tu betul..gantikan at tu dengan @ dan dot tu dengan .

    2. FITRIHADI says:

      awak.. camna?? dah boleh hantar ke belum?? facebook ada?? add jap..search je fitri hadi…

  7. titan says:

    tahniah pada yang menang. :(


LIKE KAMI DI FACEBOOK