Jul 282011
 

Isu widgeo counter ni dah lama diperkatakan dikalangan blogger berpengalaman mahupun blogger yang rajin blogwalking. Kata diorang, widgeo counter ni annoying sebab kalau klik kat mana-mana bahagian dalam blog yang pasang widgeo counter tu, tak kiralah klik link ke atau klik tempat takde link, terus muncul pop-up window yang ada iklan.

Dulu keluar iklan perempuan separuh bogel. Takpe ar jugak boleh cuci mata (Erkkk.. haha gurau je :p). Tapi sekarang ni keluar iklan duit dan hadiah plak. Kalau sure boleh dapat iPhone atau iPad atau wang tunai tu takpe gak. Ini habuk pun tarak. Adeh…

win ipad iphone malaysia
Ni bukan saja menghabiskan masa, tapi juga menghabehkan bogheh jo isi survey ni. Ntah boleh dapat ke tak macbook air tu…

win money making maker online entrepreneur
Boleh caya ke makcik tu dapat duit banyak tu. Ntah-ntah duit main kutu je tu…


Kesimpulannya, sila buang widgeo counter korang sebelum korang di reject oleh blogwalker yang rajin terjah blog korang. Sekian, terima kasih. Selamat berblogging!

P/s: Nak selamat guna je histats.com atau yang sewaktu dengannya.

_ _ _ _ _ _ _ _ _

Tahniah kepada yang memberikan komen yang pertama untuk entry yang lepas;

nasib baik x sakit jantung!!
~ mak (Eh eh… ni bukan mak aku tau. hehehe!)

(Visited 10 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Wahai Pengguna Widgeo Counter. Sila Buka Mata Korang Di Sini!

Comments

  1. afiq aiman says:

    tak pernah try pulak benda ni. thanks for the info

  2. sweet says:

    benci kalau ada pop-up iklan ni…nyusahkan org

  3. hafizmd says:

    mmg kadang2 agak sesak jugak dgn popup iklan ni..huuu

    jadi, buatlah macam apa yg bro FH sarankan..baru lebih seronok utk berblogging, tak gitu?

  4. fitri says:

    aku guna histat sejak awal ada blog lagi..lagi pro drpd widgeo tu..menyampah je dibuatnya

  5. Fitri says:

    Thanks 4 da info =D

  6. tips-kurus says:

    histat? mmm.. harus study ini.

    *kes cekelat besi tu dah lame la bro. bahan bukti dah lupus.. :(

  7. akubiomed says:

    Iklan Widgeo memang menganggu ketika lawat blog

  8. Juan says:

    aku memang anti benda alah widgeo nih, ganggu aku nak blogwalking

    1. FITRIHADI says:

      a’ah tu ar pasal.. bila kuar pop-up window tu annoying kot.. adeh…


LIKE KAMI DI FACEBOOK