Jul 152011
 

Disebabkan benda yang nak diiklan tu pun kecik, maka syarikat kereta elektrik SMART tu dah buat satu teknik pengiklanan yang cukup kreatif; gi pacak replika papan iklan yang kecik tu kat merata-rata tempat. Kos pun berkurang banyak gak tu.

Tapi bagi aku, kalau dah pacak merata-rata tu tak mustahil nanti ada yang nak cabut atau ambik bawak balik buat iklan kat dalam bilik tidur lak. Adeh…

iklan kecil bajet budget rendah dan kreatif


P/s: Siapa nak iklankan blog, boleh ar buat gini. Gi pacak banner blog korang banyak-banyak kat bandar tu..
(Visited 20 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video Gempak) Stopmotion Kucing Selamatkan Tikus Tebusan

Comments

  1. misztomato says:

    memang comel betul

  2. hahah btol. idea bernas.
    lps ni bdr Kangar penoh dgn banner ekspresiruang.blogspot,com :D

  3. hafizaiman95 @ fizs says:

    ala comelnyer iklan…

  4. akubiomed says:

    Kalau di kecil sangat tidak nampak pula. Baik buat iklan sebesar poskad dan pos


LIKE KAMI DI FACEBOOK