Jul 072011
 

Wahh dah maju ar monyet zaman sekarang ni. Pantang dapat kamera terus dia camwhore sambil menunjukkan wajah yang paling cun dan menawan tu. hehe cer tengok cer tengok..

camwhore monkey


Ni gambar sebelum monyet tu camwhore. Dia gi ambik kamera yang jurukamera tu tinggalkan sekejap. Dan lepas tu dia cuba dulu tangkap gambar sendiri sebelum posing baik punya macam gambar atas tu..

camwhore monkey


Dan bawah ni adalah gambar yang monyet tu sendiri rakamkan. Dia snap gambar pemilik kamera tu dengan kawan dia yang tengah hairan. Wah terujanya..

camwhore monkey


[ Photo & News via Dailymail.co.uk ]

Kengkadang rasa best gak berkawan dengan binatang sebab hati dan perasaan diorang hanya ada kasih sayang je. Diorang takde berfikiran negatif dan ganas-ganas kecualilah kalau dah memang binatang buas atau time cari makan of course lah kena ganas skit. hihi..
(Visited 171 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Penguin Pun Dah Pandai Mencuri Sekarang ni. Adeh Pingu Pingu...

Comments

  1. binatang pun comel je, tau makan, tido, main, tapi pandai2la pilih binatang yang nak dipelihara

    1. FITRIHADI says:

      sekarang ramai yang bela sugar glider.. comey sungguh!

  2. hafizaiman95 @ fizs says:

    terer btol monyet tu.. pndai posing.. haha

  3. titan says:

    perghhh..terbaik la..


LIKE KAMI DI FACEBOOK