Jul 072011
 

Tau kan lori yang bawak simen ada balang boleh pusing tu. Ni hah. Ada syarikat beer ni tukarkan lori simen tu jadi motel. Yang bernama The Veddet Motel. Kreatif tu.

The Vedett Motel ni ada 2 king size beds, flat screen TV + DVD, air-conditioning, internet connection, outdoor shower, outdoor dining area kat bahagian belakang dan semestinya sebuah peti sejuk yang penuh dengan produk minuman diorang.

motel lori simen


Lagi gambar motel lori simen dibawah!

motel lori simen


motel lori simen


motel lori simen


motel lori simen


[ Photos via Flickr.com ]

P/s: Lepas ni nak jalan-jalan boleh bawak lori simen ni je. Tak perlu nak sewa hotel dah. Hehehe…
(Visited 113 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Iklan Animasi Stop Motion Picanto Atas Kuku Yang Smart Siot!

Comments

  1. zuriey says:

    macam2 diorang ni..kreatif

  2. mmg cool!
    siap leh bergerak ke mana je. tu mmg praktikal

  3. hafizaiman95 @ fizs says:

    jom beli lori ni.. best la.. hahahaha

  4. INA says:

    SYOK GILA!

  5. Dzafira says:

    Dapat free sebijik lori simen ni ok jugak… Gi jenjalan mane2 tak payah susah cari hotel dah..

  6. akubiomed says:

    Kreatif orang barat ini ada sahaja benda yang mereka hendak buat

  7. Epoi Lan says:

    Kalau berpusing mixer tu habis la


LIKE KAMI DI FACEBOOK