Jul 242011
 

Inilah rupa set home theater yang berharga 6 juta USD. Perghh teruja siot. Kalau letak satu dalam bilik aku, sah-sah aku tanak keluar dah. Nak berumah tangga kat dalam bilik tu je heheheh…


set home theater 6 juta usd



set home theater worth 6 million usd



“Dubbed the $6 million theater, this media room leaves almost nothing to be desired. Designed and built by Jeremy R. Kipnis of Kipnis Studios, the theater offers the most incredible sensory experience. The screen, which is 22 feet diagonally, is state-of-the-art: When a movie begins, the screen vanishes to reveal a mirage-like image fidelity bringing you right into the action. The theater also includes a double-story balcony, orchestra section and special acoustic materials that help make the room completely noise isolated.”

Mahal gila menatang ni. Aku ada micro-theater je. Lebih koman dari mini theater. Alaa setakat ada PC dan speaker yang ada subwoofer pun dah puas hati tengok wayang kat bilik. Tapi pastikan subwoofer tu power baru sedap dia punya sound bass. Mahal sikit pun takpe janji puas hati. Jangan beli yang murah kang bunyi pecah je memanjang. So far aku puas hati dengan speaker Edifier aku sekarang ni. Yeah… Rasa macam nak buat review lak…

P/s: Tengah layan cita korea – ‘My princess’ sekarang. Haha..

Comments

  1. tiefazatie says:

    sah2 le kalu ifa xpandang dh cinema nie…bagus tgk sni je..haha..lagi puas hati!

  2. […] nuffnang_bid = "99296ade9c798c186b780b0ef50df4f4"; « (Gambar) Set Home Theater 6 Juta USD. Perghhh… Gempak Siot! […]

  3. syu90 says:

    giler bes..
    konfom x kuar blik dah..stay dlm tu je..

    p/s: bes kan my princess tu?? sweet je..hehe

  4. Piston Pecah says:

    dah macam dalam panggung wayang le gitu eh…

    panggung wayang dalam rumah..

  5. akubiomed says:

    Bagus juga kalau dipasang ayat suci Al Quran biar keluar setan :-)