Jul 092011
 

Aku rasa mesti ramai yang ada kamera DSLR tu cuba buat fotografi orang terapung. Tapi bagi aku, hasil kerja awek jepun dari Yowayowacamera.com ni memang terbaik ar.

 

Betul-betul nampak macam tengah terapung dan bergerak macam Peter Pan. Cayalah!

foto fotografi gambar terapung graviti
Lagi gambar fotografi terapung di bawah!

foto fotografi gambar terapung graviti
 

foto fotografi gambar terapung graviti
 

foto fotografi gambar terapung graviti
 

foto fotografi gambar terapung graviti
 

foto fotografi gambar terapung graviti
 

foto fotografi gambar terapung graviti
 

foto fotografi gambar terapung graviti
 

foto fotografi gambar terapung graviti
 

foto fotografi gambar terapung graviti
 

foto fotografi gambar terapung graviti
[ Photos via Yowayowacamera.com ]

Amacam? Boleh ke hasil kerja korang sekreatif ni. Kalau ada meh la share dengan pembaca blog Fitrihadi.com :)

(Visited 60 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Orang Terbang Di New York City

Comments

  1. simanis says:

    Hebat nya…
    Saya tak pernah tengok lagi…

  2. hafizaiman95 @ fizs says:

    fuyoo.. tak pernah tgk fotografi macam ni.. macam mane diorang buat ek??

  3. fina fento says:

    Kawan kepada kawan saya. dia kata nak dapat sekeping gambar je kadang – kadang tu kena snap sampai 200 – 300 kali. sabar betul.

  4. Piston Pecah says:

    betul-betul terapung!

  5. akubiomed says:

    Wah hebat betul hasil seni yang dihasilkan

  6. Que says:

    haha..dorg mmg leh terbang..tp kne blaja la

  7. Dzafira says:

    Macam hantu pun ada jugak.. haha

  8. ohcikgu says:

    wahh..hebat. bijak..klever.. :)


LIKE KAMI DI FACEBOOK