Jul 102011
 

Pelik benar manusia kat bumi ni. Sampaikan kat kereta pun nak tempek eyelashes bagi nampak macam perempuan. Adeh.. Kat Malaysia ada ke nak buat gini? Mesti pak polisi senyum je tengok bulu mata tu…

bulu mata eyelash kereta


Lagi gambar bulu mata untuk kereta di bawah!

bulu mata eyelash kereta


bulu mata eyelash kereta


P/s: Lagi suka tengok bulu mata Rozita Che Wan.. Menggoda gitu haha #gatal :p
(Visited 122 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Gaya Terbaru Dalam Sejarah Stunt Basikal BMX. Cool Habes!!

Comments

  1. Zeeqa Ajie says:

    Hahaha.. agak2 klu polis nak tahan saman pun tak jadi kot tengok rupa kereta macam ni.

  2. hafizaiman95 @ fizs says:

    fuh.. ni mesti pemilik kereta perempuan

  3. nuriz says:

    jelita betui kereta tu :)

  4. blabla says:

    boleh beli bnde ni online…x igat arr kt ne

  5. akubiomed says:

    Hendak lawan bulu mata Rozita Che Wan :-)

  6. Dzafira says:

    kalau kaler pink bulu mata kereta ni ok jugak.. hehe

  7. […] boleh redah banjir! 4. Letak bulu mata Rozita Che Wan Kalau tak cukup menyerlah lagi, korang boleh tempek bulu mata palsu akak aku tu kat kereta korang. Boleh pilih nak yang lentik ke, yang lebih bulu ke atau yang kaler-kaler ke, confirm semua pemandu […]

  8. […] Buah Zakar Untuk Kereta? Eh beb! Aku tak kisah kalau kereta korang nak pakai bulu mata palsu Rozita Che Wan, tapi ini ada plak buah zakar untuk kereta?? oh em ji! Gila ar dunia zaman sekarang ni. Nak melucah […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK