Jul 302011
 

Aku tak tahu gambar soalan formula matematik yang memberi jawapan sebuah logo Batman ni gambar baru atau lama. Tapi bagi aku memang terbaik ar. Tapi apakan daya. Aku tak suka math. Fail je memanjang. Adehh sesumpah betol.

formula matematik logo batman


Kalau tak faham, gi tanya cikgu math. Tanya aku apa pun tak boleh…

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Tahniah kepada yang memberikan komen pertama dalam entry lepas;

laju jeeeeeee update ! :)
~ ain azmi

(Visited 46 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Segmen Mari Mengira Dari 1 hingga 100,000. Get A Life, dude!

Comments

  1. Affan says:

    haha tu jawapan betul ke?
    kalau betul, gila gak sapa buat soalan tu. kena guna software la, lukis dulu, pastu baru reka soalan hehe

    1. akubiomed says:

      Perlu buat pengiraan reverse engineering kalau mahu buktikan formula tersebut betul. Perlu panggil Adi Putra untuk buat pengiraan :-)

  2. budak genius ni. aku nk buatt satu lengkung tu pon terkial2 nk tulis formula. lupas abes dah. haha

  3. tips says:

    Matematik Tambahan kah? :-)

    1. FITRIHADI says:

      of course lah math tambahan…

  4. titan says:

    hoho..sape punya angkara nih. haha..

  5. wawazulkafli says:

    wow..awesome..! haha

    1. FITRIHADI says:

      a’ah bijak tu orang yang buat soalan tu.. hehehe

  6. saye says:

    superman betul r…aq respek sape yg buat formula ni sebab dia bagi semangat dekat pelajar untuk belajar…

    1. FITRIHADI says:

      a’ah ni yang buat budak2 teruja nak belajar math hehehe


LIKE KAMI DI FACEBOOK