Jul 302011
 

Pernah tak bila korang jalan, korang rasa macam ada orang yang tengah usya korang. Rasanya memang ada yang dok usya contohnya macam gambar-gambar di bawah ni. Hohoho…

cium mulut


Lagi gambar objek yang kelihatan seperti wajah manusia di bawah!

cium mulut


kapel cium skandal


cium mulut lidah


remaja cium skandal sekolah


hisap


janda utara


gadis seksi


gadis sekolah


gadis sekolah


gadis skandal


spa urut


gadis sekolah


P/s: Pernah tak korang jumpa wajah yang sewaktu dengannya? Kalau ada meh ar share dengan aku. Nanti boleh share dengan semua pembaca Fitrihadi.com! Nak share gambar muka korang pun boleh. No hal je. Hahaha…
(Visited 13 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Gadis Berhijab Hebat Bermain Gitar Elektrik

Comments

  1. lina says:

    mungkin bend2 ni memang sengaja dibuat rupa mcm tu kot.. cuma kita je ta pasan

    1. FITRIHADI says:

      ye kot. ntah-ntah kat sekeliling kita ni berlambak wajah yang macam tu.. kena perhati betul2..

  2. Famili Ceria says:

    suma muka cam orang la…

    1. FITRIHADI says:

      a’ah ntah-ntah ada gak yang tengah memerhatikan awak sekarang ni huhuhu

  3. sweet says:

    ensem.

    wahahhahaa!!

    1. FITRIHADI says:

      siapa hensem?? saya ke? wahh terima kasih! hahaha larik!!!!

  4. afiq aiman says:

    pandai diorg amik gambar ni. posisi kena betul baru nmpk mcm wajah org hehe

    1. FITRIHADI says:

      a’ah.. cer try tengok keliling bro.. mesti ada yang tengah melihat.. hiihi

  5. Que says:

    ade yg klakar..ade yg scary je

  6. titan says:

    hoho..memang kreatif nih..sampai tak perasan kita dibuatnya..

  7. akubiomed says:

    Lah kebetulan lah. Pandai ambil shot yang menarik :-)

  8. […] Gambar) Benda Sekeliling Yang Nampak Macam Wajah Manusia – Part II Dah tengok gambar-gambar objek sekeliling korang yang nampak macam wajah manusia yang first dulu ni? Kalau dah, jom tengok lagi. Rupanya ada banyak objek sekeliling yang nampak […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK