Jul 022011
 

Apa ni encik Facebook? Bila masa aku ni pandai berbahasa cina lak. Aku tau la wajah aku ni macam cina tapi tak payah ar nak perli-perli orang. Poke face tu kang baru tau!

facebook captcha cina


P/s: Ni facebook ni nak suruh aku guna Google Plus kot. Main halau-halau plak. Hahaha…
(Visited 28 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Tengok Aksi Menari Hindustan Sambil Ngappp Pizza Hut!! Hihi...

Comments

  1. Mus says:

    try different wordlah bro..

    1. FITRIHADI says:

      hehe tau.. saja je nak highlight sini

  2. hafizaiman95 @ fizs says:

    suruh bro belajar bahasa cina kott.. hehe

    1. FITRIHADI says:

      ye kot.. hehehe

  3. akubiomed says:

    Sekarang security check makin payah hendak ditulis balik kalau macam ini tentu out terus :-)

    Karang cakap racist kena banlah pula

    1. FITRIHADI says:

      tapi dalam 2 3 hari ni fb dah tukar buat 4 character je.. senang gak nak isi..

  4. fina fento says:

    haha. agak kurang hajo

  5. hahahha!.. terbaek!…. stakat nihx pernah kene lg…

    1. FITRIHADI says:

      lepas ni ada ar terkena.. tunggu je..

  6. kiesya says:

    hai..nice blog! Feel free to follow..mekaseh =)

    http://www.duniakiesya.blogspot.com

  7. Izwan says:

    dia filter tajuk nak share tu kot.. hehe

  8. zik says:

    aku pernah dapat, tapi lupa nak print screen.. bukan bahasa cina …pelik2 jer.. aku guna lain jer…haha


LIKE KAMI DI FACEBOOK