Jul 112011
 

Nampaknya McDonald’s dah semakin murah hati nak bagi kupon Mcdonald’s kat kita. So apa lagi. Beli 1 Double Cheese Burger dan dapat percuma lagi 1 Double Cheese Burger beb!! Eh eh jap! jangan pergi dulu. Yang kupon tu WAJIB DOWNLOAD dan print dari file pdf kupon Mcdonald’s ni. Kalau tak melepas!!

download kupon mcdonalds percuma double cheese burger


[ Promotion via Mcdonalds.com.my ]

P/s: Uihhh kena serbu ni. Jom cepat sebelum 13 Julai nanti. Yeah!!
(Visited 25 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Mcdonalds Menampilkan Samurai Beef Burger. Terbaik!

Comments

  1. intanizani says:

    tq2.. boleh la gune, lama tak mkn mcd ni.

  2. Dzafira says:

    Nape bkn chcken mc dlx…. double cheese brger ni tak brape gemor…

  3. ujang says:

    bini aku tak abis nak mkn menatang ni..heee

    aku belum repot lg..dah kene block…ang tlg la repot si faker heliza tu

    1. FITRIHADI says:

      layan je la bro.. tak rugi pun.. lagi bertambah sayang ada ar.. hehe

  4. Que says:

    susah la kne print..bazir kertas..print screen je xleh ke??hehe

  5. nurzunairah says:

    apesal tokleh donload pon…

    1. FITRIHADI says:

      eh ni untuk tahun 2011.. memang dah takde, dik. :)

  6. nurzunairah says:

    haha..halamak..bru pasan..kihkihkih…ok2


LIKE KAMI DI FACEBOOK