Jul 172011
 

Aku rasa ramai yang dah kenal dengan blogger yang cukup pandai mengolah kata dan ideanya dalam blog beliau. Siapa lagi kalau bukan blogger

Izzudin.com aka Sarang Jerung!

sarang jerung izzudin


Dengar nama macam ganas je. Kalau sebut sarang jerung ni kat laut memang semua orang telan kahak je la tunggu nasib. Takpe. Kita kat darat ni selamat je. Jerung bukan boleh hidup pun atas darat. Hehe dan jangan risau sebab Izzudin ni bukanlah seperti yang korang bayangkan macam ni;

sarang jerung izzudin


Kalau korang nak tau, Izzudin ni pelajar Univ. Malaysia Pahang. Nak buat menantu memang sesuai sangat ar tu. Hihihi… Actually aku tengok Izzudin ni berpotensi jadi blogger yang berjaya. Blog dia kemas. Lepas tu rajin edit gambar. Dan aku rasa ada beberapa entry-entry dia yang boleh buat kita berfikir sejenak contohnya;

1. MENCARUT VS MENGAJI
2. RUGI JIKA HABISKAN MASA DENGAN TIDUR YANG BERLEBIHAN
3. TABIAT SUKA MENGEJI HOBI ORANG LAIN

dan yang paling takleh tahan entry ni;

4. PENGALAMAN JOIN OPERASI BERSIH 2.0

Oya! Dan untuk pengetahuan korang, si Izzudin ni ada buat contest menang RM150. Jadi tunggu apa lagi. Join ar cepat wehh!! RM150 beb. Bukan sikit tu. Rm150 tu dah boleh belanja bini makan selama dua hari satu malam dah tu…hihi..

LIKE fan page Facebook Izzudin.com sekarang!
Follow setiap tweet Izzudin.com sekarang!
(Visited 1 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Wordless Wednesday #8 - Sarang Jerung Izzudin.com??

Comments

  1. faiz says:

    aizuddin ke izzudin? huhu..

    1. FITRIHADI says:

      erkk typo ar.. adehh.. thanks bagitau hihi

  2. akubiomed says:

    Boleh terjah ke blog beliau nanti :-)


LIKE KAMI DI FACEBOOK