Jul 162011
 

Meneruskan legasi babi dalam blog ni, kali ni ada lagi satu entry pasal babi. Biasalah setiap makhluk yang hidup tu pasti ada bau. Jadi, jangan terkejut sebab babi pun pakai bedak untuk hilangkan bau badan diorang. hihi ni hah bedak diorang. Erkk…

bedak babi powder
Terbaik untuk babi!


P/s: Erkk.. tak baik sebut babi. Nanti kesian kat babi tu dok tersedak masa tengah makan…
(Visited 64 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Cool Habes – Teksi Mitsubishi Lancer Evo. Di Pandu Oleh Pak Cik Drift!

Comments

  1. Dzafira says:

    Bedak johnson’s kaler pink tu wangi sgt.. Org tua ni pun pakai jugakkk. hehe

  2. akubiomed says:

    Lah nak kena samak :-)

  3. eQuRlz says:

    hakhak.. lawak.. klu la baby tu blh baca dah.. mesti die ckp sampai hati mak die ingat die babi :p LOL


LIKE KAMI DI FACEBOOK