Jul 232011
 

Planking | For sure benda mengarut planking ni dah lama famous kat barat sampaikan ramai yang annoying dengan budak-budak planking ni. Tetiba je meniarap macam superman kat mana-mana tempat pastu tangkap gambar. Adeh..

Rasanya kat Malaysia ni tak famous lagi. Apa pun dah ada Fan Page Planking Malaysia dan Planking Extreme Malaysia ni. Haha apa lagi?? LIKE le page tu.

Dan berikut adalah beberapa contoh planking kat luar negara dan juga kat Malaysia. Kalau korang nak aku siarkan gambar korang dok planking no hal je. Email kat aku nanti aku siarkan part by part hehehe

planking


planking malaysia
Kalau dah habis bosan layan facebook boleh layan planking lak. Haha!


planking malaysia


Dan ni kat Malaysia. Hehehe…

malaysia planking
Mamat 1: Woi ko putus cinta ke apa nak mampus free!!!
Mamat 2: Kita langgor je bontot dia!


malaysia planking
Makcik 1: Gilo ko apo budak ni.
Makcik 2: Ko smackdown je budak tu, Kiah!


Pastu ada ar beberapa minggu lepas, syarikat pengiklanan Says.my pun ada buat contest PLANK YOUR SAYS. Siapa paling kreatif buat aksi planking ni akan menang kamera LOMO. Hahahah… Jangan jadi camni, sudey… Sakit siot!!!



Atau yang lagi teruknya jadi camni.. Erk…

malaysia planking


Jadi, pandai-pandai la korang jaga diri masa layan planking ni. Orang kata, umur dah besau memanjang ni kalau jatuh kena bangun sendiri gelakkan dia ramai-ramai hahaha kbai! :p

P/s: Aku tiap-tiap hari planking atas katil hahaha..
(Visited 31 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Kenapa Wanita Itu Sukar Di Lentur?

Comments

  1. syu90 says:

    haha..
    mcm3 gaya ada..

  2. akubiomed says:

    Planking atas jalanraya memang gila. Kalaulah kena langgar tak hilang nyawa


LIKE KAMI DI FACEBOOK