Jul 042011
 

Masa aku tonton perlawanan bolasepak Malaysia vs Taiwan tadi, time aku tengok lagu kebangsaan negara masing-masing tu ke udara, aku tengok masing-masing dengan gaya tangan kat dada.

Lepas tu aku terfikir, kalaulah dalam satu pasukan bolasepak tu bercampur lelaki dan perempuan. Perghh mesti jadi camni. Hahaha…

raba pegang tetek gadis melayu 18sx gambar video
Happy giler mamat tu dapat ‘semangat’ tambahan. Adehh…


P/s: Dah lama tak main bolasepak. Walaupun hanya sekadar PES atau FIFA :p
(Visited 259 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) 2 Askar Jatuh Serentak. Yeah!!!

Comments

  1. akubiomed says:

    Aduhai hancus macam ini :-)

    1. FITRIHADI says:

      hehehe jangan marah ar :p

  2. Izwan says:

    edit nih.. panjang tol leher pmpuan tu.. haha

    1. FITRIHADI says:

      ye ke?? takkan lah.. sedap je lelaki tu pegang.. ni yang jeles ni.. hahhaa

    2. pandai izwan cari ek..tapi betul gak nampak panjang lain macam..

  3. team spain je kot yg suka buat cmni :P

    1. FITRIHADI says:

      haha ye la kot agaknya..

  4. Que says:

    i wan! i wan! haha

    1. FITRIHADI says:

      wahhhh mintak kat bini ler.. gi kahwin cepat2 :p

  5. titan says:

    itulah..nanti main body contact aje..


LIKE KAMI DI FACEBOOK