Jun 292011
 

kedai babi la
(Visited 69 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Baju PORK klon Puma??? Haram ni ada logo babi lompat! Adeh...

Comments

  1. hahah buruk gila nama. kalau lah nama Babila ni surname org, sian gila org tu. huhu

  2. fitri says:

    mak aih..kat mane kedai ni? hahahaha

    1. FITRIHADI says:

      kat china kot rasanya..

  3. eLLy says:

    hahahha.. :)

  4. Affan says:

    kat fb pun ada nama artis babi, memang ramai org malaysia je

  5. akubiomed says:

    Kalaulah pemilik kedai guna Google Translator untuk mengetahui maksud didalam bahasa Melayu tentu menyesal tak sudah :-)

  6. Amry says:

    HAHA..MATI2 AKU INGAT KO TENGAH MARAH BILA BACA TAJUK..KEKEKE…BARU NAK KASI NASIHAT SUPAYA JANGAN MENCARUT..HUHU

    1. FITRIHADI says:

      hehe bukan lah. nama kedai tu yang pelik sikit

  7. Mr.Bintang says:

    mmg babila kedai tuh.. hahaha

  8. INA says:

    Fuyyoooo hahahaha dah buntu idea agaknya tuan kedai ni -.-‘

  9. fina fento says:

    haha..kesiannya nama kedai dia.

  10. wazy says:

    Hahaha
    adoii xde nama lain ke kedai ni

  11. Nia&putra says:

    macam dh xade nama laen je..ngokk tol lah..hahaha…

    1. FITRIHADI says:

      ntah.. dalam bahasa diorang ada mkna tertentu kot..


LIKE KAMI DI FACEBOOK