Jun 292011
 

kedai babi la
(Visited 51 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Boss Babi!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments

  1. hahah buruk gila nama. kalau lah nama Babila ni surname org, sian gila org tu. huhu

  2. fitri says:

    mak aih..kat mane kedai ni? hahahaha

    1. FITRIHADI says:

      kat china kot rasanya..

  3. eLLy says:

    hahahha.. :)

  4. Affan says:

    kat fb pun ada nama artis babi, memang ramai org malaysia je

  5. akubiomed says:

    Kalaulah pemilik kedai guna Google Translator untuk mengetahui maksud didalam bahasa Melayu tentu menyesal tak sudah :-)

  6. Amry says:

    HAHA..MATI2 AKU INGAT KO TENGAH MARAH BILA BACA TAJUK..KEKEKE…BARU NAK KASI NASIHAT SUPAYA JANGAN MENCARUT..HUHU

    1. FITRIHADI says:

      hehe bukan lah. nama kedai tu yang pelik sikit

  7. Mr.Bintang says:

    mmg babila kedai tuh.. hahaha

  8. INA says:

    Fuyyoooo hahahaha dah buntu idea agaknya tuan kedai ni -.-‘

  9. fina fento says:

    haha..kesiannya nama kedai dia.

  10. wazy says:

    Hahaha
    adoii xde nama lain ke kedai ni

  11. Nia&putra says:

    macam dh xade nama laen je..ngokk tol lah..hahaha…

    1. FITRIHADI says:

      ntah.. dalam bahasa diorang ada mkna tertentu kot..


LIKE KAMI DI FACEBOOK