Jun 042011
 

Pernah rasa pengalaman naik motor besau a.k.a. superbike? Kalau belum pernah rasa, meh meh ikut aku naik motor Yamaha R1 aku ni. Kalau rasa gayat tu tak dapek eden nak nolongnya sebab eden ni banyak menyelit di celah-celah kereta dan jalan raya yang sesak. Apa pun jom rasai pengalamannya hehehe…



P/s: Semoga aku dapat beli superbike sebijik. Amin…
(Visited 39 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Dinosour Pun Pandai Nyanyi Lagu Rock? Wahh Gempak siot!!!

Comments

  1. amry says:

    aku kalau dapat beli belum tentu dapat bawa, saiz badan tak padan dengan moto..huhu

    1. FITRIHADI says:

      eh superbike takde ar besar mana pun.. lebih kurang Yamaha FZ je.. semua orang pun bleh bawak.. don’t worry bro!

  2. Wan says:

    pergh r1 mahai tu

    1. FITRIHADI says:

      haha kalaulah betul aku ada R1 sebijik kan best.. adehhh..


LIKE KAMI DI FACEBOOK