Jun 082011
 

Nintendo Wii U – Terbaru dan segar dari ladang. Nintendo kali ini memperkenalkan gajet terbaru yang lebih canggih dan lebih fungsi dari ‘abang’nya sebelum ini. For sure, korang kena tengok dulu video bawah ni untuk dapatkan gambaran awal tentang Nintendo Wii U yang gempak siot tu…



Amacam? Canggih kan? Rasanya ini pertama kali dalam sejarah dunia ada remote control yang ada built-in screen kat remote tu sendiri. Memang gempak ar. Dan cara permainan pasti berlainan dan lebih menyeronokkan. Perghh…

Tiba-tiba aku teringat, teknologi dalam filem Iron Man tu macam tak mustahil kan. Cayalah… Nampaknya tahun 2012 baru keluar gajet ni. Tapi rasanya lambat sikit kot Nintendo Wii U ni nak masuk Malaysia.. Adeh…
(Visited 8 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Inilah Teknologi Yang Sudah Wujud Untuk Tahun 2020

Comments

  1. fina fento says:

    fuyoh..hebat. almost semua benda boleh buat.

    1. FITRIHADI says:

      a’ah makin canggih dah sekarang ni..

  2. Bean Moreno says:

    sepanjang hidup aku tak pernah sentuh benda ni…best ke bro?

    1. FITRIHADI says:

      tengok rupa, cambest ja.. angkat ar seketul nanti…

  3. akubiomed says:

    Memang hebat dan Sony pun telah perkenalkan PSP baru

    1. FITRIHADI says:

      Bila makin hebat, harga pun makin sukar nak kejar.. adeh…

  4. Hans says:

    ku pun sama macam bean moreno
    xpernah sentuh
    ekekekke

    Review Filem KL Gangster


LIKE KAMI DI FACEBOOK