Jun 232011
 

Ingat lagi tak video kontroversi “Marilah (menari)” nyanyian Prema Yin yang panas sehingga mencapai 40 darjah celcius? Sehinggakan seluruh rakyat Malaysia menggelupur tak senang duduk. Actually kali ni aku bukan nak share video panas tu. Tapi ni video marilah menari versi omputih. Kalau korang perasan video ni dia copy part dari video muzik dari artis lain. Memang kreatif giler diorang buat. Jom layan!!



A’ah ni la lagu time korang tengok ‘So You Think You Can Dance’ tu. Bilalah artis Malaysia nak try buat music video camni? Video yang cuba copy part dari music video yang lama dari artis lain.. Mesti gempak! hihihi… Actually ada lagi satu kumpulan artis barat yang buat konsep yang sama. Nanti aku reveal lepas ni :)

P/s: Kalau korang nak tau Bob Sinclair tu adalah orang yang bunyikan loceng kat pintu masa minit ke 2.44.
(Visited 6 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video Klip | Lirik Lagu) Be Mine - Tasha Manshahar

Comments

  1. amoiMiyaSya says:

    tak dapat nak tengok ! broadbnd bwt hal la !

    1. FITRIHADI says:

      lorghhh ye ke?? cari ar wifi yg berdekatan ke..

  2. ct N honey says:

    mmg cute lah bdk2 ni..

    1. FITRIHADI says:

      a’ah cute..pastu sporting lak tu hihi

  3. haha the beatles pun jadi mangsa

    1. FITRIHADI says:

      a’ah tapi kreatif kot video ni.. memang gempak diorang buat..


LIKE KAMI DI FACEBOOK