Jun 022011
 

Actually dah banyak video pasal motor makan tuan ni, tapi yang terbaru ni aku kira video paling mahal dan valuable ar sebab…

1. Mamat ni kaya sungguh sebab berani buat trick guna motor besau
2. Mamat ni buat trick macam tak pakai otak je..
3. Tunggang moto mengadap ke belakang? Perghhh stylo ni.. nak gi try ar japgi hahaha…



P/s: Takde bala, cari bala.. Bagi kat aku pun takpe moto tu..
(Visited 1 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Ribut Pasir Gergasi Di Phoenix Macam Dalam Filem The Mummy!

Comments

  1. akubiomed says:

    Rasa mamat sengal ini buat gaya bakar tayar didalam bentuk bulatan macam Rossi buat. Tentu tidak sangka motor menanduk.

  2. naim says:

    aku rasa mamat tu syndrome down..haha (lama x komen sini)

  3. MDHAFiZ.NET says:

    kalau mat rempit kt Amerika semua guna moto besar.. kt sana murah saja klu nak dibanding kt Malaysia… :)

  4. bro, nanti kita sama2 pakai R1 ko nak buat mcm tu ke? xD


LIKE KAMI DI FACEBOOK