Jun 182011
 

Tabik spring aku kat mamat ni sebab berjaya merobek jiwa dan raga aku sampaikan aku rasa nak termuntah je. Adeh.. korang layan ar lagu ‘Ahmad’ yang comel dan gedik ni. hahaha…




Hamagad! Larik!!!!
(Visited 3 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Bila Orang Arab Menari Lagu 'We Speak No Americano"... Terbaek!!

Comments

  1. Qalish says:

    Hahahaha kreatif, tapi tak leh bla bila tengok lengan berurat timbul… hahahaha

    1. FITRIHADI says:

      Uihh tak tahan aku nak termuntah haha

  2. korie says:

    Aiyo! grrrrrrrrrrrrrrrr..
    geli~

    1. FITRIHADI says:

      sama la den hahaha

  3. Paiz says:

    hahhah adoi.. aku raser nk sepak laju2 jer.. heheh

    1. FITRIHADI says:

      haha relax bro.. tak payah sepak.. kita gi muntah je atas katil dia tu..

  4. akubiomed says:

    Asalkan Akak bahagia :-)

  5. yaya says:

    meroyan hape bapok ni

    1. FITRIHADI says:

      haha tu bukan meroyan la.. tu menggedix..


LIKE KAMI DI FACEBOOK