Jun 222011
 

Teruja aku tengok diorang ni main game Angry Birds ni. Siap boleh tengok real lagi kesan runtuhan tu dengan mata kepala sendiri. Cayalah!!!




P/s: Aku tak pernah lagi main game Angry Birds ni.. Bak ar android phone atau iPhone satu… Hurmmm ;(
(Visited 6 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Enjin Stirling Buatan Sendiri Yang Kreatif!

Comments

  1. adie says:

    game ni ko boleh download and install main dekat pc atau google chrome..

    1. FITRIHADI says:

      oh ye ke?? aku ni malas skit nak mendownload hehehe

  2. cik bambam says:

    boleh donlod and main kat pc lar.. xde hp hebat pon xper..heheheh

    1. FITRIHADI says:

      ye ke?? malasnya nak mendonlod.. sebab line tenet slow skit..

  3. Jamaluddin says:

    Peh..macam menarik je game nie..mane nak download nie..hehe

    entry terbaru…BUAT DUIT DENGAN BLOG

    1. FITRIHADI says:

      search je..mesti ada :)

  4. main sampai nk boring. skg dh mls nk main, huhu

    1. FITRIHADI says:

      oh ye ke?? cambest ja

  5. INA says:

    Saya pun tak pernah main la fit. Wuuu T___T

    1. FITRIHADI says:

      ohoo sama ar kita T_T

  6. zik says:

    games yang akan main bila tengah stress.. hehe… layannnn

    1. FITRIHADI says:

      a’ah kawan aku yang pakai hp canggih asyik main benda ni je..

  7. ai bro,,pc version dah lama ada he..search je

  8. cikgu azim says:

    best game ni, walaupun simple boleh addict ni heheh

    blog saya : http://roadsector.blogspot.com


LIKE KAMI DI FACEBOOK