Jun 112011
 

Wahai wanita-wanita dan perempuan-perempuan sekalian. Korang tak tercabar ke dengan kemantopan dan ke’terror’an budak 5 tahun ni parking keta? Sikit pun takde sentuh keta depan dan belakang dia. Cayalah!!!!



P/s: Aku yang dah ada lesen ni pun terketar-ketar nak parking parallel camtu. Terkena kereta orang kang naya nak kena bayau.. adeh..
(Visited 7 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (16 Gambar) Cari Objek Rahsia Dengan Mata Juling

Comments

  1. Affan says:

    weh aku share video ni kat video.busuk.org ye. Aku dah letak backlink :)

    1. FITRIHADI says:

      ohoo thanks ye :)

  2. aku nak kereta budak tu boleh tak?

  3. akubiomed says:

    Memang hebat skill budak kecil ini :-)

  4. amry says:

    ini bukan kata perempuan tercabar bro..aku pon tercabar…drift tuuuuuuuu..hehehe

  5. zik says:

    erkkkk..aku lagilah dah takda lesen kereta… keh2

  6. Epoi Lan says:

    Hebat


LIKE KAMI DI FACEBOOK