Jun 072011
 

Semalam ni, aku dapat email mengatakan aku kena tagged photo kat facebook? Apokobondo lak yang kono tagged ni? Bila buka link tu, keluar gambar ni.. erk…

gambar fitrihadi darjah 6


Haha skema gila aku time darjah 6. Perasan tak aku yang mana satu?? Tu yang pakai blazer dan songkok tu. Skema habes ar time tu. Adeh.. Bagi aku darjah 6 ar paling best sebab banyak kenangan dan kejayaan yang aku dapat masa tu. Oh nostalgianya..

Korang ada gambar time sekolah rendah dulu? Kalau ada share ar bleh tengok muka skema korang hihihi…
(Visited 2 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  My 10 Wishes Buat Masa Ini..

Comments

  1. Wan Perlis says:

    haha sekolah rendah mmg skemanya

    1. FITRIHADI says:

      hehe biasalah zaman berhingus lagi..

  2. fina fento says:

    haha. skema skema skema

  3. Sya Isya says:

    hehe..comey Fit. Sya ada gambar masa darjah 2. tapi mana tah..haha

    1. FITRIHADI says:

      thanks.. gi ar cari balik.. boleh share dengan kitorang :)

      1. Sya Isya says:

        hik2,,,x nak r..:D

  4. eLLy says:

    hehhehe lebai kecik.. siap bersongkok :)

    1. FITRIHADI says:

      hihi adeh skemanya..

  5. yaya says:

    haha mst la skema..prefect tu

  6. Kama Irahsa says:

    darjah 6 pun antara best moment in my life. kalau la bole balik semula zmn tu mmg syok woo..

  7. tips-kurus says:

    dia sorang je pakai blazer. amboi!! (>.<)

  8. titan says:

    hhoho..teringat plak gambar aku masa darjah 6 dulu..

  9. haha skema gile bro, mcm gaya ketua murid je :D


LIKE KAMI DI FACEBOOK