Jun 132011
 

Sekali Lagi. Nampaknya Lisa Surihani akan bergandingan dengan Shaheizy Sam buat pertama kalinya dalam filem yang bertajuk ‘Sekali Lagi…’. Dan adik Mia Sara yang comel tu pun ada sekali. Wuu memang mantop ar gandingan diorang bertiga. Eh Bront Palarae pun ada. Perghh pelakon pun terbaik ar..

poster gambar sekali lagi lisa surihani shaheizy sam mia sara


Tapi adakah filem ni mampu menarik hati penonton? Aku rasa macam kureng sikit ar. Apa-apa pun jom layan preview filem ‘Sekali Lagi…’ ni dulu.


Sinopsis Filem Sekali Lagi ;
Arman (Shaheizy Sam) merupakan seorang pesakit yang percaya dirinya menghidapi penyakit autisme. Dia dijaga oleh ibu (Kartina Aziz) dan ayah saudaranya (Alex Yanz) selepas pembedahan. Dia dijodohkan dengan (Shasha Zurazie) atas pilihan ibunya. Satu hari, Arman diperas ugut dan kehadiran Amy (Mia Sara Nasuha) menyelamatkan Arman. Sejak hari itu, mereka berkawan baik sehinggalah hal persahabatan mereka diketahui ibu Amy, Shiela (Lisa Surihani). Shiela berang dan melarang Amy berjumpa Arman. Mengapakah Shiela berbuat begitu? Saksikan kesudahan filem Sekali Lagi di pawagam berhampiran.

Tarikh tayangan dijangkakan pada 30 Jun 2011. Kalau rasa nak gi dating tu boleh ar bawak kekasih tu gi tengok filem ‘Sekali Lagi’ ni. Nak bawak family pun boleh je. Kalau nak bawak satu kampung pun boleh pun boleh. Apa? Nak bawak aku? Eh no hal je. Calling-calling ar hihi…

P/s: Korang pun rasa kureng gak ke dengan filem Sekali Lagi ni???

(Visited 84 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Movie Trailer) Salt: Garam Yang Tak Masin Tapi SEKSI Dan Penuh Aksi Dari Angelina Jolie

Comments

  1. aqilah says:

    trailer macam tak best, tp pelakon2 dia best…

  2. tips-kurus says:

    teruja menunggu Mia. Gandingan hero heroin macam menarik! :-)

  3. fitri says:

    buat mase skang aku rase cite aksi dengan seram je yang laku kat malaysia ni

  4. razfira says:

    lisa n sam pasangan yang comellll

  5. Hans says:

    nak tgok lisa dengan mia :-)

    Juvana Episod 8

  6. akubiomed says:

    Trailer macam cerita berat mungkin nama besar yang berlakon mampu menarik penonton ke pawagam

  7. zik says:

    entahler… aku tunggu respons orang lain… yang dah tengok… baru decide..

  8. Paiz says:

    kalau tgk trailer nih mcm kureng je.. konpem slow citer dier.. huhuh

  9. Piston Pecah says:

    takpe…
    cuba tengok dulu kot…

  10. titan says:

    kalau mia belakon..nak tak nak..aku kena tengok gak nih..

  11. Sya Isya says:

    Sya rasa cam nak tengok je sekali lagi ni. suara mia sara comey

    1. FITRIHADI says:

      ada yang dah tengok kata best.. gi ar try tengok..

      1. Sya Isya says:

        InsyaAllah, tapi x tau lah bila

  12. nurul says:

    meh tengok review filem ni kat sini:

    http://randombynurul.blogspot.com/2011/06/review-sekali-lagi.html

    aku dah tengok dah. best wor

  13. Nia&putra says:

    betul ke best??…ikot plan memang nk pgi tgk asok….

    1. FITRIHADI says:

      camna?? dah tengok?? ok ke tak??

  14. Que says:

    Lisa??? Peminat Shaheizy mesti tgk punyer

  15. nuriz says:

    tak sempat tgk lagi..rasa mcm tiru filem my name is khan je. penagarh dia pun muda lagi , adik kpd syamsul yusof kalau tak salah, umur muda lagi 20an..hehe

    1. FITRIHADI says:

      ouh tak tau plak adik Syamsul yusof yang mengarah..

  16. radzim says:

    dah tengok dan ok gak filem ni.

  17. Yayamaisarah says:

    dah tengok,, bes gila!!


LIKE KAMI DI FACEBOOK