Jun 082011
 

Bila klip video Prema Yin bertajuk ‘Marilah’ arahan Gambit Saifullah mula tersebar di seluruh Malaysia….

gambar gambit saifullah prema yin marilah video panas


Pastu, rakyat malaysia dan juga blogger mulalah menegur dan menyerang fan page Gambit Saifullah

gambit saifullah prema yin marilah video panas mintak maaf


Dan bila Gambit Saifullah kutuk (middle fingger) blogger.

gambit saifullah prema yin marilah video panas


Dan akhirnya Gambit Saifullah meminta maaf kepada seluruh rakyat Malaysia atas ketelanjuran kata dan ketelanjuran klip video tersebut…

gambit saifullah prema yin marilah video panas mintak maaf


So cukup-cukup lah tu ye.. Kita semua ni manusia. Memang tak sempurna dan sering melakukan kesilapan…

gambit saifullah minta maaf


P/s: Dah dah dah.. boleh tutup buku dah.. hihihi..

P/p/s: Kepada Gambit Saifullah. Saya ingin memohon maaf gak andai ada tersalah kata sepanjang kontroversi ini berlaku. Yang dah lepas tu lepas lah. Mungkin ada hikmah dan ikhtibar yang kita boleh ambil dari kontroversi ni. Semoga bro tabah dan belajar dari apa yang dah berlaku. Don’t give up!
(Visited 61 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Reaksi Penonton Malaysia Pada Perlawanan Menentang Arsenal Semalam!

Comments

  1. Amry says:

    hahaha…ko ni bro….memang kreatif la erk…hehe

  2. hm…tak abis2 lagi citer abg gambit ni yek..hehe. takpala..kurang2 video arahan dia buat dia lg femes drpd lakonan dia.. ok apa…hihihihi

  3. hope lepas nie… boleh terime teguran dengan keadaan terbuka…

    itu la dunia seni.. tiada tegruan atau kritikan.. bermakna anda tidak layak menjadi karyawan

  4. akubiomed says:

    Isu ini boleh reda dengan memohon maaf.

  5. wazy says:

    Hahaha
    kreatifnyer

  6. cik zaza says:

    sangat kreatif. x)

    1. FITRIHADI says:

      hihi thanks :)


LIKE KAMI DI FACEBOOK