Jun 252011
 

Jadi, sudah dinobatkan Sepah menjadi juara Maharaja Lawak 2011. Tahniah diucapkan kepada Sepah. Tapi peserta yang lain pun aku suka gak. Macam komen Apek. Ini bukan pertandingan, tapi lebih kepada show yang berjaya menghiburkan penonton! Tak tahan aku tengok persembahan diorang semua.

sepah juara maharaja lawak
Tahniah buat kumpulan Sepah!


Jadi apa kata artis-artis tentang kemenangan Sepah ini? Jom kita terjah diorang.

aaron aziz keputusan maharaja lawak
Relax bro. Jangan bikin ribut.


 keputusan maharaja lawak
Aik??


keputusan maharaja lawak
Alolo bahagianya korang!


keputusan maharaja lawak
Eh salah nomborlah, kak!


keputusan maharaja lawak final
Eh, marah nampak? I’m sorry!


Okay gurau-gurau je. Dialog tu hanya rekaan semata-mata. Dan entry ni just nak highlight Sepah sebagai pemenang Maharaja Lawak. Tahniah juga diucapkan kepada Jozan kerana mendapat tempat kedua. Nabil di tempat ketiga dan Jambu ditempat keempat.

Harap-harap lepas ni ada ar program yang mengumpulkan raja-raja lawak untuk kita berhibur bersama. Tahniah diucapkan sekali lagi kepada kumpulan Sepah. Thumbs up!!! Korang memang boleh ganti Bujang Lapok daa…
(Visited 122 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Tonton Edisi Khas 2011 TV3 Musim Pertama

Comments

  1. fina fento says:

    Tahniah sepahhh!
    apa pun, kalau tengok ke hadiah, nabil paling untung sebab 150k dia sorang je yg punya hehe

  2. alex adriana says:

    haahaa, ko leh la masuk raja lawak 5 pasni.. :p

    1. FITRIHADI says:

      haha ye la tu.. tamau ar..

  3. Sepah memang layak menang…=)
    Persembahan diaorg la yg paling diantara semua..

    1. FITRIHADI says:

      a’ah betul tu. boleh ganti bujang lapuk dah diorang tu..

  4. sepah is the best! tahniah sepah!

    1. FITRIHADI says:

      ramai suka sepah kat sini.. hehe..

  5. Chybee says:

    chybee suka sepah gak

    1. FITRIHADI says:

      sama la kita :)

  6. Que says:

    Tahniah SEPAH..Mlm td persembahan yg sgt bgus..
    Ape2 pn JOZAN tetap mewarnai seni lawak tanah air.

    Entri bes kat sini Manchester United Datang Ke Malaysia 4 Julai 2011 | Asia Trophy Tour 2011

  7. Denaihati says:

    Ha ha ha aku suka lah entri ni

  8. tahniah sepah, dan tahniah bro, dialog2 tu memang lawak :D

    1. FITRIHADI says:

      haha ngarut je lebih dialog tu

  9. Ray says:

    Aku target Jozan yang menang..tapi sepah pun hebat jugak..

    1. FITRIHADI says:

      ramai yang target jozan. tapi persembahan diorang biasa je malam ni. better sepah je..

  10. akubiomed says:

    Tanniah kepada Sepah. Rezeki kepada Shuib Sepah yang bakal menimang cahaya mata sulung tidak lama lagi

  11. tulip says:

    ko ni memang lawak r..hahaha..lol

  12. hafizaiman95 @ fizs says:

    pocah perut ketawa

  13. pian says:

    sepah kn persembahan starting je dh lawak…ad je idea org2 johor ni ki3..!!!mmg patut digelar juara sbb
    1-idea fresh
    2-lawak berisi
    3-smpai skrang ni ingt je lawak sepah nk gelak je

    1. FITRIHADI says:

      a’ah bagi aku sepah ni macam jelmaan bujang lapok ar… memang klasik dan terbaik lawak diorang! cayalah!

  14. renacaca says:

    sepah korang mmg yg terbaik…………
    mintak tolong korang jgn pisah…..
    ok…..


LIKE KAMI DI FACEBOOK