Jun 232011
 

Kesian aku tengok profile Justin Bieber yang ‘tua’ ni. Apa nak buat, dah nama dia sama dengan Justin Bieber. Terpaksa ar terima kenyataannya. Sama ar macam kes M. Nasir ke Hang Tuah tu… hihihi…

old justin bieber facebook profile


P/s: FB aku takde siapa add pun T_T

[ Image via Weheartit.com ]
(Visited 40 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Review iPad 2... Yang Kelakar Habes!! Haahaa...

Comments

    1. FITRIHADI says:

      ni pakcik mana ntah… kesian nama dia sama dgn JB..

  1. bro, kalau aku ada fb dah lama aku add ko xD

    1. FITRIHADI says:

      haha takpe.. aku jarang layan sangat personal profile tu. Aku aktif kat fan page je…

  2. rasanya dah add fb.. xtau la kot sumi lupee :P

  3. zik says:

    nieh namanya justien ketika tua nanti… lol

  4. tasya esya says:

    korang taw x nma justin bieber sbnar 2 ialah USTIN DREW BIEBER bkannya JUSTIN JOHN BIEBER…

    1. FITRIHADI says:

      oh ye ke?? tapi yang kembar tu sebab nama dia ada justin dan bieber.. tu yang jadi mangsa peminat JB tu.. hihihi


LIKE KAMI DI FACEBOOK