Jun 062011
 

Aku rasa mesti ada yang dah tengok video ni. Kelakar plak aku tengok gaya polis ni. Poyo siot hahaha…



P/s: Terima kasih polis-polis Malaysia kerana menjaga keamanan negara. Thumbs up! :)
(Visited 3 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Kanak-Kanak Comel Main Bola Sepak Secara Pro

Comments

  1. MDHAFiZ.NET says:

    ini Polis Turki kalau x silap aku..

    1. FITRIHADI says:

      ye ke?? ntah tak perasan lak aku… eh bro.. apsal dengan blog bro.. klik link bro tak jumpa pun??

  2. fina fento says:

    haha. siap berkungfu bagai.

    1. FITRIHADI says:

      haha polis poyo je ni..

  3. zik says:

    erkk.. sweet dream…

    1. FITRIHADI says:

      polis ni patut kena pecat je hahaha

  4. Polis Malaysia ada yang macam ni ke? :D :D :D

    1. FITRIHADI says:

      tapi polis malaysia still terbaik dalam cegah dan siasat jenayah..


LIKE KAMI DI FACEBOOK