Jun 032011
 

Hai dik Nisa!!!

Haha apa? Ingat aku tak layan ke contest-contest ni?? Memang layan ar. So ini ada giveaway dari Nisa Memasak Menaip… Saja suka-suka nak join sekadar menyokong rakan blogger dan menyebarkan giveaway ni kat korang. Tak menang pun takpe. Korang join ar sekali. Tak susah pun caranya..

First letak banner & link ke entry contest;

contest nisa menaip gieavaway
Klik banner untuk terjah entry contest Cik Nisa Menawan ni


Seken, letak sponsor;

Ni sponsor-sponsor untuk giveaway ni;

Akhir sekali, sila baca ayat dalam kotak bawah ni.

Aku doakan Fitrihadi akan mendapat giveaway yang cukup marvelous dari cik Nisa menawan dan aku juga akan bertambah segak dari hari sebelumnya. Amin…

Haha just kidding.. Larik!!

(Visited 3 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  RM50 + Dell Mouse + Silicone Mouse Pad. Adakah terlalu cikai bagi korang?

Comments

  1. fina fento says:

    haha..doa tu best. dah join.

  2. Nisa Kay says:

    sudah check penyertaan.
    Thanks for joining.
    Good luck :)


LIKE KAMI DI FACEBOOK