Jun 292011
 

Dah banyak artikel aku jumpa yang tulis pasal benda yang sama je. Lelaki tengok payudara boleh panjang umur. Of course sebab tu aku pun suka tengok payudara sebab nak panjangkan umur. Erkkk terlebih sudah… Kbai!

Di bawah ni aku jumpa ada beberapa keratan artikel yang lebih kurang sama je isi dia. Cer tengok cer tengok..

tetek payudara gadis perempuan panjangkan umur lelaki
Korang pernah baca, kan?


tetek payudara gadis perempuan panjangkan umur lelaki
Sorry kabur skit.. Kamera handphone je..


Bertuahkan lelaki macam aku ni. Senang-senang je nak panjangkan umur. hahaha tapi yang peliknya kat Malaysia ni ramai plak lelaki yang mati cepat. Mungkin sebab diorang ni kaki rokok atau kaki rempit kot. Kalau tak pasal sakit jantung, mesti mati pasal eksiden. Tu pasal ar. Tapi aku tak merokok dan tak merempit. Huii sayang nyawa beb. Dah la tak kahwin lagi.

Kajian mengatakan bila lelaki tengok payudara, kadar denyutan jantungnya akan meningkat dan sama macam bersenam. Kan bagus tu. Tak payah gi bersenam dah. Lepak je kat shopping complex usya payudara awek cun. Sama je cam bersenam. Hahaha! Just saying…

Habis kalau lelaki tengok payudara boleh panjangkan umur, perempuan nak tengok apa lak untuk panjangkan umur. Bagi aku lah, untuk meningkatkan kadar denyutan jantung perempuan memerlukan seorang romeo yang seksi dan romantik untuk menaikkan gelora jiwa dan jantungnya. Contohnya seorang hero Malaya macam….

aaron aziz separuh bogel
Woo Aaron Aziz di zaman remaja, separuh bogel lak tu!


P/s: Kalau perempuan berpeluh tengok gambar AA tu aku ok je. Tapi kalau lelaki yang berpeluh, meh sini nak lempang seround! Maknanya ko gay dan ko tak ok! Hahaha…
(Visited 292 times, 2 visits today)
LIHAT JUGA:  MUKA LU HENSEM, TAPI PERANGAI LU HODOH!

Comments

  1. Kodet says:

    AA seksi , gambar lama ?

    1. FITRIHADI says:

      a’ah gambar zaman dia muda remaja..

  2. Apih says:

    kuikuikui.. nasib baik aku xpeluh tgk Aaron tu.

  3. zik says:

    aku ok…tak gay…haha…

  4. ade laa says:

    salam..

    ni sume dakyah yahudi je. tgk lagi dpt dosa. ajal pun dh tercatat tarikhnya masing dlm luh mahfuz. kalau dh mati tu mati jgak. tp jgn mati time tgh usha plak kan. hrp2nye tak la. wuahahaha….

  5. zuriey says:

    seksi nya aaron..tak sanggup nak tgk..heheheh

    1. FITRIHADI says:

      tengok je.. bukan selalu dapat tengok hihihi

  6. Myvitrd says:

    kalau macam tu aku nak balik dulu lah.. nak g panjangkan usia.. hahaha

    1. FITRIHADI says:

      hahaha tengok yang halal je.. yang haram tabley!

  7. akubiomed says:

    Alamak AA tidak sensorlah pula

  8. suarapeople says:

    gersang aku.ahhahahahahaaa

    1. FITRIHADI says:

      ehh relax bro.. hahaha

  9. Que says:

    Setuju!! so tgk la lme2..haha

    Btw, ic aaron 2 mcm super impose jek..auwwww

    1. FITRIHADI says:

      Hahaha kalau bab 18sx laju je ko setuju ek..

  10. nabil tohoin says:

    lelaki patut kahwin banyak
    dpt tengok pemandangan gunung
    nmpk ada dua nmpak ada lapan…..makin pnjang umur si suami


LIKE KAMI DI FACEBOOK