Jun 112011
 

Pizza Hut datang lagi dengan kupon diskaun untuk yang nak save budget tapi kempunan nak makan kat Pizza Hut!

So pada siapa-siapa yang nak tapau something special untuk the special one bolehlah guna kupon ni untuk dapatkan diskaun dari Pizza Hut. Tapi tertakluk pada;
*makanan-makanan tertentu,
* pada hari-hari tertentu saja iaitu pada 13, 14 dan 15 Jun 2011.
* Dan hanyalah untuk Delivery dan Take-Away sahaja. via online order atau 1-300-88-2525.
* Sila print dan bagi/bagitau masa korang order tu.
* SATU customer untuk SATU kupon dan untuk SATU transaksi je. Harap maklong..

Berikut adalah kupon tersebut. Pilih je hari mana yang korang nak.. Pastikan korang klik dulu sebelum save untuk dapatkan gambar saiz besar untuk memudahkan korang print. Thanks :)

kupon pizza hut isnin 2011 jun


kupon pizza hut selasa 2011 jun


kupon pizza hut rabu 2011 jun


Ingat yang kupon ni boleh guna pada tarikh-tarikh yang dinyatakan saja! Kang korang gi serbu Pizza Hut hari ni kang naya aku kena serang macam Gambit Saifullah tu sebab salah faham.. hehehe bon apetite!
(Visited 117 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Free) iPhone Wallpaper Bertemakan Tron Legacy

Comments

  1. Jai says:

    Thanks kongsi bro… Kyg jugak nih makan sorang.. :)

  2. titan says:

    dam haji betul. lapar betul bila tengok kupon piza nih..

  3. akubiomed says:

    Memang puas makan kalau macam ni :-)

  4. syu90 says:

    wah..bes nie..

  5. tips-kurus says:

    Isnin & Rabu-sangat berbaloi!!
    Selasa~masak sendiri je. Rabu bole request thin crust tak wahai ejen pizza? hehe!

  6. zik says:

    aku dah lama tak makan pizza… kenyang cepat..tapi lapar pun cepat jugak..

  7. Kaki saham says:

    Lapar… lapar…. kalo nak tengok banyak lagi kupon diskaun, korang boleh tengok kat
    http://kupondiskaun.com/

  8. Pizza in Reno NV says:

    This sounds delicious


LIKE KAMI DI FACEBOOK