Jun 252011
 

So dunia maya barat sekarang ni heboh pasal gambar ‘cantik’ yang mana ada pasangan tengah best comolot di tengah-tengah jalan raya semasa berlangsungnya satu protes atau perhimpunan haram di Vancouver. Ini gambarnya. Baik punya hehehe

gambar comolot perhimpunan bersih vancouver malaysia


Tapi ramai yang tak tahu kisah sebenar di sebalik aksi ghairah pasangan tu. Jadi jom kita saksikan babak ‘drama tv paling menyentuh hati’ abad ini sebelum aksi comolot tu bermula.



Dan di bawah ni ada video interview diorang pasal kejadian ni. Wah ini dah macam si hero menyelamatkan gadis idamannya ar. Pastu dapat hadiah ciuman satu dan terus jadi loving couple. hehehe…



P/s: Jangan ada aksi ni masa perhimpunan bersih nanti sudah.. dan aku harap jangan ada ar pehimpunan bersih tu kat Malaysia bulan Julai ni. Menghabehkan bogheh jo.
(Visited 32 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Kucing Yang Gelojoh Dan Mengamuk Bila Nak Buka Puasa

Comments

  1. akubiomed says:

    Dah macam Romeo dan Juliet Vancouver sahaja :-)


LIKE KAMI DI FACEBOOK