Jun 242011
 

[ Haahaa budak-budak takleh tengok. Ni 18sx untuk yang dah baligh, yang dah bersunat dan yang dah kahwin je. :p ]

Well takde ar lucah sangat gambar tuala ni. Just bayangan je. Siapa yang nak buat kontroversi boleh ar pakai tuala ni dan camwhore dalam tandas. Hihihi…

gambar tuala seksi 18sx lelaki wanita


P/s: Ni kot tuala lelaki. Sebab nak challenge dengan tuala wanita :p
(Visited 167 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Lembu Suka Dengar Jazz Rupanya. Keh keh keh...

Comments

  1. zik says:

    ish2… apa nih.saya innocent..kui2..

  2. hana ahmad says:

    fuyoaaahhh..hahaha

    1. FITRIHADI says:

      uihh tutup mulut tu.. kang lalat masuk. hehe :p

  3. mak aii..sergel (seram geli) menengoknyer hehehehe :)

    1. FITRIHADI says:

      sergel?? bahasa baru ni hehehe

  4. mushroom says:

    xde pape nk kata cuma, eeeeeeee…

    1. FITRIHADI says:

      hahaha relax2.. tu hanya bayangan semata-mata..

  5. cikguden says:

    kreatifnya la

  6. lina says:

    yang perempuan punya lagi lah teruk gilA~

    1. FITRIHADI says:

      hahaha no komen

  7. echin says:

    awww..ohsem lah kot.hahah

    1. FITRIHADI says:

      ni bukan ohsem tapi ohmaigad… hehehe…

  8. pilotHans says:

    ni nak kene beli satu ni! hahaha…

    1. FITRIHADI says:

      haha beli ar.. mesti ramai yang pandang nanti..

      1. pilotHans says:

        tuelaa..;pastu pakai kt public pool…fuuu..hahaha….masalahnye tatau katne nak carik mende ni…

  9. Amirez says:

    menariknya towel ni. tapi kalau pakai senang kena fitnah hehe

    1. FITRIHADI says:

      haahaa betul tu..


LIKE KAMI DI FACEBOOK