Jun 232011
 

Apa?? Bukan pondan lah.. ini betul-betul punya perempuan daa.. Tak caya? Meh sini aku nak tunjuk camna perempuan yang hodoh tu boleh jadi cun gila. So hati-hati lah ye. Mana tau awek korang yang cun nak mampus tu, rupa-rupanya…. Larik!!!!

tutorial mekap muka wajah cantik cun berseri comel 2011 2012


Hihi jangan marah ar…
(Visited 44 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Gadis Jatuh Dalam Lubang Sedalam 20 kaki di China

Comments

  1. naqib says:

    hai, rasanya ni bukan gambar milik awak. tak nicelah letak watermark sendiri. kalau tak tau pun gambar ni milik siapa atleast rujuk mana2 gambar ni dijumpai. sekian.

    1. FITRIHADI says:

      ouh thanks sebab menegur :)

  2. heheh dunia skg mcm2. cth utk laki xde ke bro? haha

    1. FITRIHADI says:

      laki2? nanti aku nak cari hehe

  3. cimi says:

    wahaha.
    dasat makeup nih.

    1. FITRIHADI says:

      ko try ar.. nanti mesti boleh jadi retis hehehe

    1. FITRIHADI says:

      ni over punya make up ni.. haha..

  4. zik says:

    superb makeup… kalau aku dimakeup boleh jadi macho giler nih… huhu

  5. sesegar says:

    mak aih,gila jadik babyface.kah kah
    padahal bunkface ke pokerface.woohoooo

  6. mahkluk asing says:

    gambar tipu lah. mata sepet tibatiba boleh jadi besar.

    1. sueffira says:

      saya pun berpendpt begitu,macamana mata dia tetiba boleh jd besar,kalau buat pembedahan plastik percayala juga tapi just make up,setakat nak bg mata lg cantik dan alis lebat bolehla…

  7. hunnybunny says:

    mcm tipu jer. kenapa gambar 1st and 2nd muka dia bujur and gemuk sikit, tapi gambar 3rd and 4th dagu tajam sikit and muka dia tak lah berisi mcm muka dalam 1st and 2nd picture.


LIKE KAMI DI FACEBOOK