Jun 282011
 

Cer tengok logo dalam gambar t-shirt bawah ni. Bila masa babi boleh lompat tinggi-tinggi ni? Setahu aku babi ni gemuk dan berat. Hahaha! Konon-kononya nak jadi Puma ar tu. Hampeh!

Negara China ni ada-ada je jenama diorang. Yang entry lepas tu pasal Boss Babi, ini baju jenama Pork plak?? Macam-macam ar. Adeh…

baju pork babi logo haram


P/s: Jangan perangai macam babi, sudeh… opss tercarut plak :p
(Visited 62 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Pakcik Google Kata Vavi = Pigs a.k.a. babi???

Comments

  1. Wan Perlis says:

    jgn beli !

  2. INA says:

    Haha dosa je.

  3. cool design walaupon haram. jgn sesekali beli buat muslim. hehe

  4. zik says:

    wah boleh pegang tak tuh baju tuh…haha

  5. akubiomed says:

    Kena samak baju nih :-)

  6. Epoi Lan says:

    Sapa yg beli memang babi.

  7. Jubah Dress says:

    Selalunya saya jumpa blogger yg serius dalam kupasan topic
    nie… tapi kupasan awak nampak bersahaja..
    tq dari peminat blog awak… :)


LIKE KAMI DI FACEBOOK