Jun 072011
 

Ternganga gak aku tengok video ni. Ntah berapa kali aku ulang tayang nak tengok trick yang dia buat. Kot ar kantoi. Alaa kat belakang iPad tu ntah ada pelekat yang boleh pegang bola dan kad-kad tu semua. Yang penting korang tengok ar sendiri fungsi iOS 5 ni. Memang kreatif betul.



Kalau nak tengok penerangan yang betul-betul real punya boleh terjah artikel Apple Memperkenalkan iOS 5 oleh Amanz.my. Jangan marah ar..

P/s: Masih belum pernah merasa memiliki seketul barangan dari Apple. Erm.. kempunannya…
(Visited 1 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Motor Yang Cool Habes!! Inspirasi Dari Filem Fiction Tron Legacy

Comments

  1. Dzafira says:

    Ye ke dok nihhh?? Giler canggih r teknologi sekarangg.. Cangih2 pun still tak dapat keluarkan orang yang kat dalam mende tu.. haha

    1. FITRIHADI says:

      ni trick je.. takleh caya sangat.. haha…

  2. Amirez says:

    wah..betul2 boleh buat macam magic tu ke? atau ada trick somewhere? hebat!!

    1. FITRIHADI says:

      aku rasa ni trick je ni.. tak caya aku, bleh tuang susu masuk ipad pastu kena kat orang sana nu..


LIKE KAMI DI FACEBOOK