Jun 062011
 

Assalamualaikum.

Dari tajuk tu, mesti ada yang terasa gak macam aku rasa ni. Dalam dunia blogger zaman sekarang ni dah jadi trend buat entry yang menyenaraikan list untuk blogger-blogger yang menonjol dan terbaik.

Contohnya, list blogger best, blog design cun/comel, blogger kacak dan segak, blogger famous, blogger yang patut diterjah dan macam-macam lagi ar. For sure, mesti ada yang sentap sebab mengharapkan blog atau diri diorang masuk dalam list tu tapi bila cek, takde.

gambar fitrihadi anti tak suka


Tapi ada gak yang tak kisah pun. Dan aku rasa yang buat entry list-list ni sekadar mengisi masa lapang. Lagi baik kan dari pergi merempit. Duit pun dapat bila ramai visitor masuk. Dan yang buat list-list ni sekadar nak bagi penghargaan kepada blogger yang terbaik tu. Tak gitu?

Korang lak pikir camna? Sentap ke sokong dengan list-list blogger ni?

P/s: Aku layak masuk dalam list blogger tin kosong je.. erm.. okay aku mengaku aku terasa sebab aku tak pernah masuk dalam list-list tu semua.. hehehe.. chill je :p
(Visited 32 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Blog Siapa Lagi Dapat PR4 Macam Aku? Meh Ar Check Page Rank Korang Kat Sini...

Comments

  1. fina fento says:

    list2 kat blog bloglist saya tutorial, komik, masak2, gadjet bla..bla..bla..camtu je la :P

    1. FITRIHADI says:

      bukan bloglist.. tapi entry yang ada list top blogger tu..

      1. fina fento says:

        oooohhh. haha. salah paham :P

  2. sesegar says:

    awuuu..we’re in the same boat firi hadi :D
    aku ingat aku je sensorang pikir cenggini..hihi

    1. FITRIHADI says:

      hoho agaknya ramai lagi kot yang terasa gini…

  3. BK says:

    berblog adalah utk diri sendiri dan kepuasan, yg lain adalah bonus… :p

    1. FITRIHADI says:

      a’ah betul tu..

  4. zik says:

    rileks2x sudah… focus market international

    1. FITRIHADI says:

      nak fokus international susah gak sebab blog aku blog bahasa melayu.. adeh.. tapi tak kesah sebab trafik aku ok je.. hihi..

  5. yang penting duit masuk dari blog tiap-tiap bulan. :)
    hujung bulan terima gaji. :D

    1. FITRIHADI says:

      hehe of course :)

  6. hazwan says:

    takkan merajuk kot hahah

    1. FITRIHADI says:

      haha gurau-gurau je tu.. kalau merajuk pun bukan ada orang nak pujuk


LIKE KAMI DI FACEBOOK