Jun 022011
 

Korang tunggu animasi ni habis hingga part ‘behind the scene’. Memang kreatif gak mamat yang produce animasi ni.. Terbaik dari pokok ar…thumbs up!

gambar animasi animation terbaik


P/s: Kalau in real life memang takde ulang dah. Kalau kiok, kiok la orang tu..
(Visited 19 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Bila Malek KL Gangster Bawak Bas

Comments

  1. azuan says:

    memang terbaik la..kejam sangat!!

  2. daisyCABUK says:

    gilaa sempoi ! hahahaaa

  3. akubiomed says:

    18SG berlebih-lebih ganas :-)

  4. syafiqah says:

    hahaha…lawak siott ;)

  5. Amry says:

    pergh!!camner mamat tu buat erk….nak tahu gak..huhu

  6. MDHAFiZ.NET says:

    kadang2 aku pun dok fikir mcm mana nak melukis.. sbb aku x pandai melukis.. tapi ada niat nak buat animasi mcm tu…guna flash kan klu x silap aku

  7. Kama Irahsa says:

    gigih tul org yg buat benda alah ni. ntah bape byk ms yg die abihkn. isk3..

  8. Amanda says:

    hahaha…ntah2 org tu pulih dr segala kecederaan tu sbb rendam dalam air susu tak mcm dlm movie Wanted.

  9. salutlah sape yg buat tu, banyak frame tu kan?

  10. Sobri Mansor says:

    Uits…. kelakar giler

  11. saye says:

    beginilah dunia animasi sampaikan kena penyek jadi lempeng pun hidup lagi…


LIKE KAMI DI FACEBOOK