Jun 232011
 

Nampaknya dah separuh jalan contest menang Kamera dan wang tunai tu berlangsung. Tinggal beberapa hari je lagi tarikh tutup akan tiba. Tapi sempat lagi kalau korang nak join. Banyak masa lagi ni. Nak kumpul like bebanyak tu ada caranya.

Nampaknya ada 5 peserta yang setakat ni berusaha mendapatkan like terbanyak. Dan berikut adalah penyertaan yang mendapat like terbanyak mengikut turutan menaik.

Ditempat kelima dengan like sebanyak 37 dari cik Nanaecruzy;



Di tempat ke empat dengan like sebanyak 70 dari cik Imah



Tempat ketiga lak dengan like sebanyak 122 dari Dent Dento



Dengan like sebanyak 262, menduduki tempat kedua adalah dari cik elemicious



Dan dengan 324 like adalah dari Eza Queenza!



Dah midnite.. ngantuk dah nak tulis panjang-panjang.. huargghh… gudnite!
(Visited 5 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  KONTEST NAK MENANG BLACKBERRY!

Comments

  1. jauh meninggalkan yg lain si eza tu..semoga berjaya buat peserta

    1. FITRIHADI says:

      a’ah dia ada networking yg kuat.. tu yang banyak tu…

  2. nana says:

    omo~tersenarai gak huhuhu cam x caye…aser2 kekal tak kat no5 tuhhhh…..

    1. FITRIHADI says:

      usaha ar lagi.. sempat lagi tu..


LIKE KAMI DI FACEBOOK