May 072011
 

For sure sekarang ni musim cuti semester dan for sure some of korang semua ada yang praktikal dan ada jugak yang nak cari part time job. Tapi sebelum dapat jawatan yang korang nak, mesti kena hadapi temuduga dulu. So aku nak share sikit dengan korang contoh video temuduga yang mungkin boleh bantu korang untuk menghadapi sesuatu temuduga tu dengan jayanya. Good Luck! Hehehe…



P/s: Bos, saya nak jawatan jadi bos, boleh? Bila saya jadi bos, boleh saya pecat bos. Hahaha…
(Visited 1 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Aku, Mr. Bean dan Filem Khurafat... Larikkk!!!

Comments

  1. akubiomed says:

    Letih hendak tunggu keputusan temuduga selepas dua purnama :-)

  2. mekar says:

    sebelum gi temuduga cara mekar ialah :

    pastikan kita buat kajian pasal syarikat yg memanggil kita itu. Boleh rujuk kat internet. jgn lupa Hafal nama MD dan chairman sykt. Dgn cara ini menampakkan kita berminat nk kerja kat sykt tu


LIKE KAMI DI FACEBOOK