May 082011
 

Aku rasa macam kelakar ar plak tengok video ni. Macam aircraft tu tak cukup power je nak terbang. Kena kasi Power Root sket. Hehe… Tapi video ni still menarik sebab diorang cuba buatkan jarak landasan tu pendek je. Lepas ni boleh ar landing kat tanah lapang depan umah aku tu. hehehe..



P/s: Tapi rekod penerbangan di landasan terpendek masih dipegang oleh Superman dengan jauh sebanyak sekangkang kera. hahaha…
(Visited 2 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Melukis Mural Batman Di Bangunan Setinggi 150 Kaki

Comments

  1. rina eurina says:

    hahhaha..
    comel cam nampak tikus tgh terkejut bila tiba2 ada kucung kat depan dia.. klakar btul!!

  2. meera says:

    bukan senang nak bawak benda alah tu

  3. haha gile comel!!


LIKE KAMI DI FACEBOOK