May 262011
 

Mesti cair hati vvip serta datuk-datuk kat luar sana yang menonton video Nora Danish ni. Mana taknya, video ni khas untuk tayang potongan badan Nora Danis yang sememangnya slim dan mantop tu.

nora danish iklan pati halia mustajab herb


Hah korang amacam? Tak cair ke dengan kelembutan dan kecantikan Nora Danish yang cun dan comel dalam iklan mempromosikan krim pati halia dari Dunia Herb ni? hehehe.. cekidaut!



Suka Nora Danish?? Boleh LIKE fan page Nora Danish ni. hihi :)

P/s: Perut aku masih born-cet lagi.. adeh…
(Visited 538 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Cinta Selepas Nikah Lebih Indah - Ally Iskandar & Farah Lee

Comments

  1. huhu… makin cun la nora danish nie.. :D

  2. Chybee says:

    hehehe…dah ada anak tp still nampak muda remaja. haish…dengki

  3. sweet says:

    market.. mesti lah

  4. marddee says:

    mantop!!meletop!!vavavomm!!!..:p

  5. Kecian kat nora danish ni. kengkadang tak tau ape yg dia buat kat dunia seni ni. Berlakon drama ala kadar je, duta product pun ala kadar je. Sume berdasarkan wajahnya yg comel dan suara yg comel. Bakat xde. Sbb tu drama atau filem berat2 tak amik dia berlakon. Nak banding dgn pencapaian Fasha Sandha jauhlah. Tapi ape pun Nora ni serius comel gile…Rasa nak cubit je..

  6. zik says:

    owh iklan nih…. kesian dia kan… sapa nak jadi pengganti dia nih…

  7. Bean Moreno says:

    aku terperangkap

  8. restu resort says:

    makin bergaya ibu muda ni..

  9. Piston Pecah says:

    agak lama gak video promo nie kan…

  10. cikguden says:

    laku krim pati halia nie

  11. akubiomed says:

    Bukan semua orang boleh kekal mantop walaupun selepas beranak :-)


LIKE KAMI DI FACEBOOK