May 272011
 

Comel gila iklan Teh Lipton ni. Alaa kalau takde Girls Generation tu memang tak comey pun iklan ni kan. hehehe! So aku share video ni khas untuk peminat ais pop K-pop di Malaysia! Enjoy..


*Posing je lebih hahaha


P/s: Lepas ni boleh minum teh Lipton banyak-banyak untuk dapatkan body yang slim melim macam akak-akak Girls Generation ni..
(Visited 27 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Hot Mama + Funny Papa + Cool Wagon Car + Rap Song! Memang Terbaik Punya Gempak!

Comments

  1. Ezany-Kun says:

    skang aku dah semakin meminati soo young la pulak.. :D

  2. Zeeqa Ajie says:

    Hahaha.. Tayang peha dengan betis je lebih depa ni.

  3. San says:

    alamak kenapa x boleh tgk video nie..

    1. FITRIHADI says:

      erk youtube dah terminate akaun uploader ni.. takpe2.. aku dah ganti baru ni.. tengok ar peha diorang yang seksi tu hihihi

      1. San says:

        haha..bagos2..da dpt tgk..best2..

        1. FITRIHADI says:

          haha thanks bro sebab gitau.. kalau tak gitau memang aku pun tak perasan video tu takde.. thanks sangat2 :)

  4. Chybee says:

    hahaha…eksploitasi ni.

    1. akubiomed says:

      Memang sah eksploitasi :-)

    2. FITRIHADI says:

      alaa iklan kalau ada perempuan cantik mesti ramai yang nak tengok hihihi

  5. Piston Pecah says:

    ceh,posing je…

    1. FITRIHADI says:

      sebab diorang cantik dan comel-comel, maka aku bagi markah penuh untuk iklan ni hahaha…

  6. nuriz says:

    saya suka gak yang wolverine menari iklan teh dulu tu, yg iklan ni baru tgk


LIKE KAMI DI FACEBOOK