May 092011
 

Haha relax relax.. kawan aku yang support MU jangan marah ar. Cuma kali ni aku nak share skit video yang kelakar dari chelseaTV ni. Korang kenal David Luiz ni? Dia ni player Chelsea dan tak pandai cakap English. So sebab tu lah dalam video bawah ni dia… hahahhaa…

P/s: Yang Torres dengan Lampard dok tahan gelak dengan David Luiz ni.. haha.. sporting ar player Chelsea ni! Tiba-tiba aku suka Chelsea plak hahaha

(Visited 2 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Perarakan Penis? Erkk...

Comments

  1. Ismail N says:

    laa.. Chelsea terbeli Pak Lawak rupanya :D
    Masuk Maharaja Lawak cantik nie :lol:

  2. gaya faham tu yg penting xD

    takpe2, kita pro, luar padang tetap kawan :D

  3. MDHAFiZ.NET says:

    hahaha.. dahsyat betul lah…kelawar beb..part akhir best.. :)

  4. Kama Irahsa says:

    haha.. terbaik david luiz! apa2 pun, chelsea tetap dihatiku walopun tewas smlm. isk..

  5. fendidahada says:

    haha…sengal tul david luiz…tapi takpe..sporting.

  6. akubiomed says:

    Payah juga kalau skilmain bola bagus tapi skil bertutur bahasa Inggeris pula tidak ada

  7. zik says:

    aku ada perasan jugak… video nih hari tuh… huhu

  8. fitri says:

    haha..macam lahanat..angguk je..keh3

  9. […] P/s: Walaupun aku supporter Manchester United sejak zaman sekolah lagi, tak mustahil aku akan sokong Chelsea suatu hari nanti. huahuahuahua *Gelak […]

  10. afiq aiman says:

    ayat last tu macam dia kata tokse je ekeke


LIKE KAMI DI FACEBOOK