May 292011
 

Ramai yang mempertikaikan video ni. Tapi bagi aku tak mustahil dia boleh shot bola masuk tong dari jarak yang jauh tu. Lagipun disebabkan dia mampu pass atau tendang bola ke sasaran dengan tepat, sebab tu lah dia famous dalam karier dia. Dan sebab tu lah dia boleh jadi pemain termahal di dunia. Inilah bola. Nothing impossible.



P/s: Walaupun aku supporter Manchester United sejak zaman sekolah lagi, tak mustahil aku akan sokong Chelsea suatu hari nanti. huahuahuahua *Gelak jahat*
(Visited 2 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Skil Memasak Chef Yang Gila Hebat

Comments

  1. amry says:

    pergh!!giler power…..tak mustahil weh…aku kurang bab bola, tapi aku rasa menda tu memang tak mustahil la

  2. Skinner says:

    memang xmushail. tp video nie dah diedit untuk tujuan commecial. dia gelak tu pun nmpk sgt fake…

  3. Chybee says:

    serius hebat!!

  4. Piston Pecah says:

    kaki dia nie ada GPS ke hapa?tepat gile..haha

  5. mak says:

    oh my lobely bekam! Hukkhukhuk..

  6. akubiomed says:

    Memang hebat dengan ketepatan mengagak kedudukan tong


LIKE KAMI DI FACEBOOK