May 292011
 

Apsal CST Production ni suka buat video yang sweet dan comel ar?? Ni yang aku tak tahan ni.. indahnya dunia ni… adeh..



P/s: Saya benci awak sebab saya terlalu kacak untuk awak…
(Visited 29 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Erm Apsal Orang Melayu Tak Romantik Hah? Serius Je Korang. Adeh!

Comments

  1. syafiqah says:

    haha..mmg sweet kot video ni but muka laki ngan pompuan tu mcm xde feeling jer..hehe

  2. cik azeya says:

    saya benci awak. (tengok kertas)
    saya benci awak (tengok kertas)

    hahahhaha. kalau dia spontan lagi nampak macho.

    ^^

  3. Chybee says:

    part cincin tu comel sgt!!!! hehehe

  4. Piston Pecah says:

    bagus betul idea tu…

  5. akubiomed says:

    Ending yang menarik nasib baik makwe tuh tidak rentap kalau tidak jatuh tertonggeng pakwe tuh :-)

  6. piekha says:

    mmg sweet lor~~ nk sheer kt fb blh?? hehehe


LIKE KAMI DI FACEBOOK