May 232011
 

Aku rasa ini gambar foto paling menarik dan kelakar pernah aku tengok. Memang disaster betul mamat tu. Menghancurkan gambar je. Adeh…

gambar aksi wajah kelakar lawak

P/s: Best gak jadi mamat disaster tu hehehe

(Visited 80 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Lagi Gambar Foto Kena Troll. Hahaha!!!

Comments

  1. fendidahada says:

    haha..spoil betul la mamat tu..kacau gambar orang

  2. INA says:

    hahahahahhahaha adoiyaiiiiiiiii!!

  3. Mr Rileks says:

    hahaha… macam nie pun ade… hadooi mamat nie… inteprem la pulak…

  4. ahhaha mmg pakar menyelit btol mamat ni

  5. Adam says:

    Hahaha. Geng mat saleh memang suka buat gambar macam ni.

  6. fina fento says:

    haha. sedaya upaya dia buat muka nak bagi spoil gambaq tu :P

  7. cik panadol says:

    serius lawak….ni kes dah xdo kojo la ni!!

  8. cik aiLebiu says:

    wahahahaaha! memang disaster…

  9. imah says:

    hahaaha…lawak weiiii

  10. Has says:

    sengal…kerana nila rosak susu sebelanga! haha..

  11. […] Lagi Gambar Foto Kena Troll. Hahaha!!! Dulu aku dah share sekeping gambar foto yang kena troll dengan sorang mamat sengal tu. Kali ni aku jumpa lagi sekeping. Hahaha gila lawak ar.. adeh… “Troll!!!” […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK