May 082011
 

Komik ini hanyalah rekaan semata-mata dan takde kena mengena dengan aku, kau, dia atau mereka. Kalau ada hanyalah kebetulan saja. Kalau suka boleh RT atau klik LIKE. Saya hargai sangat-sangat effort korang tu. Thanks a bunch, ya’ll!


.

komik kisah cinta sempurna terbaik

komik kisah cinta sempurna terbaik

Tiba-tiba…

komik kisah cinta sempurna terbaik

komik kisah cinta sempurna terbaik

komik kisah cinta sempurna terbaik

komik kisah cinta sempurna terbaik
Apa jawapan korang? Jom teka dan baca jawapannya di bawah!

.

.

.

.

komik kisah cinta sempurna terbaik

.

.

.

.

.

komik kisah cinta sempurna terbaik

.

.

.

.

.

komik kisah cinta sempurna terbaik


P/s: A perfect person is not real. A real person is not perfect. Fikir-fikirkan lah :)
(Visited 129 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Bila Demam Zack Zukhairi Melanda Malaysia…

Comments

  1. cimi says:

    oke aku memang xdgr kate.
    =.=”
    setepek kene.

  2. rina eurina says:

    hahaa..
    aq mmg xsuka dgr kata..
    sbb suka sangat nak tau.. lau nk bg stop tu ltk la noktah btul2.. ni ada lagi word “teruskan”.. mmg la org nk tau apa ending crita tu..
    (p/s: cam ssh la nk taip komen kat cni sbb nk isi for stu2..jan marah :) just pndpt..)^^

  3. what about perfect team?

  4. hans says:

    hahahahha
    sokong2
    tak ada yang sempurna

    Review Filem Kongsi

  5. fadhir says:

    depends..lelaki ada ego n pmpn ikut emosi..
    “renung2kn..sampai termenung (selamat beramal)”

  6. mushroom says:

    macam tak pahamlah.. ke aku yg lembap

  7. cucutunteja says:

    hahahaha……kelakarla….tapi mmgla takde manusia yg perfect kat dunia ni….

  8. Miraa Hussin says:

    mengong ! =.=’ sy mmg tak dgr ckp pon ! haha

  9. HAHAHA .. TERKONO EDEN


LIKE KAMI DI FACEBOOK